Transport tot op moeilijkst bereikbare plek

Bij de Amsterdamse grachten. Midden op een bouwplaats. Op de hei. Op welke plek u ook iets wilt hebben afgeleverd, Marco Te Brake Transport zorgt ervoor. In heel Europa! Dankzij onze speciale trailer met meeneemheftruck (kooiaap) komen we op de moeilijkst bereikbare plekken. Waar nodig leveren we zo zelfs 3 meter 60 hoog af, bijvoorbeeld op de steiger van uw bouwterrein.

Op tijd. Altijd!

Hebt u geregeld vracht die eigenlijk al op z’n bestemming had moeten liggen? Ontdek dan onze kracht: tijdlevering! Standaard leveren we alles al op tijd. Bij tijdsdruk halen we nóg meer uit de kast om supersnel af te leveren. Als service zetten we goederen dan eventueel zelfs op de juiste plek op uw bouwplaats. Dat scheelt uw mensen tijd!

Grote (bouw)afmetingen en VCA-VOL

Flinke schuifdeuren, ijzeren platen of andere goederen met een grote afmeting – onze vrachtwagen biedt de mogelijkheid om van de zijkant te laden. Hierdoor lukt het vrijwel alles voor u te vervoeren. Bovendien dragen wij het keurmerk VCA-VOL: we transporteren dus veilig op uw bouwplaats.

Verantwoord voor voedingsmiddelen

Speciaal voor uw voedingsmiddelen bestaat onze vrachtwagen uit aluminium zijkanten in plaats van hout. Wij mogen dus uw eten en drinken vervoeren.

Veilig vervoer gevaarlijke stoffen (ADR)

Gevaarlijk, bijtend of ontbrandbaar – dit soort stoffen en goederen vervoeren we met gemak voor u. Veilig en verantwoord. Hiervoor hebben wij het ADR-certificaat én bestaat ons materieel uit aluminium zijkanten; zo lopen uw lading én het verkeer het minste risico.

Zware goederen goed gezekerd (code XL)

Beschadigde of verloren lading, u moet er niet aan denken. Om dat te voorkomen hebben we een op maat gemaakte trailer met onder meer extra zekeringsogen. Sowieso zekeren we uw vracht al volgens de zwaarste eisen: code XL; met de extra ogen lukt dat nóg beter. De ingebouwde aluminium zijkanten houden de lading bovendien zelfs bij een ongeluk op z’n plek. En het extra verzwaarde dak en de verzwaarde zijkanten maken dat de oplegger ook bij stevige wind stabiel blijft. ’n Prettig idee!

Ervaar ons transport zelf

Wilt u het dus góed geregeld hebben? Dan komt u uit bij Marco Te Brake Transport. Neem nu vrijblijvend contact op en ervaar het zelf.

Vraag een offerte aan >>